Jag vill inte hem!!! X'O

Gotlands folkhögskola är underbart!
Miljön, människorna, maten, människorna, finskarna - allt med denna kurs är underbart!
Vi är 12 stycken skrivare och alla har vi underbar humor och humör. Och ALLA är underbara författare! (NI ÄR BÄST!!!) Jag var först nervös så in i helvete, eftersom när de klev av bussen verkade de så seriösa, men en timme senare sitter vi i gräset mellan de underbara träden och skrattar häcken av oss.

Dagarna har gått allt för fort och jag kommer sakna allt och alla! JAG VILL INTE HEM!!! X'O
Det har också gått en kust paralellt med oss skrivare, och de var 20 finnar som skulle lära sig svenska. Och ni kan tänka er hur det låter; "Fina sverige flickor komma och bada sauna med fina finska pojkar"! Så roligt!

Spela roll att vi har gått upp två-tre kilo pga underbar mat på dagarna och godis på nätterna. Och mat! - jag tror aldrig att jag har fått så mycket mat varje dag på evigheter! Frukost kl 08.30, fika kl 10.00, lunch kl 12.00, fika kl 15.00, middag kl 18.00 och öppen servering resten av dygnet - vilket behövs! = vi skriver hela nätterna..., nästan.

Men nu ni, måste jag på lunch - bye bye!

JAG ÄLSKAR GOTLAND!!!!!

Destination:Gotland

(förlåt för att jag inte skrivit nått på evigheter)

Nu ni, alla människor, så bär det av till Gotland imorgon! :D Elin och jag - minus själförtroendet - ska skriva i hela 10 dagar; oh joy!

Och för er som är intresserade så åkte Elin till tåget för två minuter sedan (om du ser det här Elin, så har du nog missat tåget och har du det så kommer jag att ta med mig en flaska saltvatten och dränka dig i det - bara så att du vet).

Jag, Sara och Ellen kom just hem från ett kort dopp i havet (jag är på Öland, btw) och Ellen och Sara ockuperade de två badrummen innan jag hann sätta foten på tröskeln. Så nu sitter jag här; kall, stelopererade fingrar (förlåt för eventuella stavfel), i badrock och sand mellan tårna.

Nu kom Ellen ut från ett av badrummen, så nu ska jag skynda mig dit. Hej då och kramar på alla få läsare! XO

RSS 2.0